Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Våra lagkaptener!

13 september 2023 20:31
HERR

Palle, Pelle och Malle eller Palmqvist, Tarenius och Malmgren. Det är namnen på herrlagets lagkaptener som ska leda truppen denna säsongen. Vi tog ett snack om valen av lagkaptener med huvudtränare Johan Kihlblom. Klicka in på nyheten och läs motiveringen av de tre kaptenerna.


Kapten - Sebastian Palmqvist
Palle var ett helt givet val som kapten, världens bäste center som med sina tolv SSL-säsonger besitter en ovärderlig erfarenhet. Han är dominant på planen och ett föredöme för samtliga i hur han tränar och ser på sin idrott.

Assisterande lagkaptener - Pelle Tarenius och Oskar Malmgren
Pelle har varit ett superproffs sen den första dagen han kom till klubben, och har med den egenskapen tagit steg för steg både spelmässigt och i gruppen genom åren. Han är nu en utav våra ledande spelare både på och utanför planen och blir därmed en naturlig del av kaptensgruppen.

Malle är en person som gillar att ta ansvar, som alltid tävlar och som vågar säga vad han tycker och tänker. När han nu under det senaste året också hittat helt rätt och växt i sin roll spelmässigt blir det ett perfekt steg för honom att också ta ännu mer ansvar utanför banan och växa som ledare.