MUL

Femte raka vinsten efter sent schweiziskt avgörande

6 november 2018 22:01
HERR

Fem raka vinster och fortfarande obesegrade på bortaplan. Sirius kvitterar sent men vår schweizare avgör matchen genom sitt andra mål 29 sekunder innan slutsignalen.

Huvudtränare Andreas Elf var inte allt för imponerad efter första perioden. ”De första tio minuterna får knappt godkänt medans de sista tio minuterna får underkänt” säger Elf i pausen efter första akten. En period som slutar oavgjort 1–1 efter att Rikard Eriksson kvitterat Sirius ledning efter 7:47.

Mellanperioden blir lika målfattig som första. Mullsjö tar ledningen genom Vestlund som bågar från högerkanten och gör sitt 16 mål för säsongen. Sirius kvitterar dock bara 46 sekunder senare till 2-2.

Tredje perioden får se betydligt mer mål, rättare sagt sex stycken. Denna perioden är det Sirius som börjar målgörandet genom Johan Eriksson efter bara 29 spelade sekunder. Men det tar endast 34 sekunder innan Johan Nygårdh prickskjuter in kvitteringen från högerkanten. Lågt placerat över Steinecks vänstra ben.

Sen är det Vestlunds tur att göra sitt andra mål för kvällen på en diagonalpass från Gidske direktskjuter han in 4-3 ledningen.

Sirius Jacob Drews kvitterar Mullsjös ledning både en och två gånger efter att Tim Braillard gjort Mullsjös femte mål för kvällen. Ett lika läge som står sig ändra fram till 19:31 då just Tim Braillard placerar in segermålet med ett välriktat skott från vänsterkanten.

Mullsjö tar därmed sin femte raka seger och kan fortfarande titulerar sig obesegrade på bortaplan.

Nu laddar vi om för Svenska mästarna Storvreta som gästar Nyhemshallen på söndag den 11/11 kl 17:00.