Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Mullsjö
MUL

Mullsjö hämtade upp - Gidske straffvinnare

22 oktober 2017 20:01
HERR

SSL-helgen avslutades med en riktig holmgång, när Mullsjö hämtade upp tvåmålsunderläge i norr. Daniel Gidske blev segerskytt och sänkte Dalen från straffpunkten.


Det såg ut att bli Ketil Kronbergs söndag i Umeå Energi Arena. Dalens lagkapten och veteran öppnade målskyttet redan efter sex minuter, framspelad av Markus Lindström. Men bara minuten senare utjämnade Gustav Svensson för Mullsjö, som halvvägs in i den första perioden skulle dra på sig dubbla utvisningar.

I efterspelet till det kom också utdelningen för Dalen. Anton Åkerlund och Daniel Sonidsson slog båda till och ställningen var 3-1 inför andra. Där fortsatte Kronberg att leverera, men Mullsjö kunde trots det hämta upp och vann perioden med omvända siffror till likaläge 4-4.

Med halva den tredje perioden spelad kom också ledningsmålet från Kim Ganevik. Underläget satte press på Dalen, men Ketil Kronberg klev då fram med sitt tredje för dagen och ordnade en poäng för hemmalaget. Mer fick dock inte Dalen med sig, för i straffläggningen blev Daniel Gidske segerskytt med sitt 5-6. Vinst till Mullsjö som tog sin andra raka seger.