Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Netti Bergman tar klivet upp i seriesystemet

19 juni 2023 12:11
DAM

Netti Bergman lyftes upp i A-laget inför säsongen 2021/2022. Den unga forwarden får nu chansen att testa på spel i Allsvenskan och lämnar moderklubben till nästa säsong.

-Att ta beslut om att lämna har inte varit lätt, säger Bergman.


Trots sin unga ålder, född 06, har Netti Bergman redan hunnit med 2 säsonger i a-laget för sin moderklubb. Redan under sitt första år i division 1 visade hon prov på vilken talang hon besitter. Bergman är en allroundspelare som kan spela på alla positioner ute på banan. Med sin vassa klubbteknik är hon ständigt ett offensivt hot för motståndarna men också en lugn, stabil försvarare framför egen kasse.

-Min tid i laget har varit väldigt bra. Mais dam är ett otroligt härligt gäng och jag är glad att få ha varit en del av laget, säger Bergman.

Den gångna säsongen blev det 8 mål och 2 assist på 12 matcher i Mullsjö-tröjan. Något som gett eko utanför kommungränsen och nu står det klart att Bergman lämnar moderklubben för Allsvenska Fröjered.

-Att ta beslut om att lämna har inte varit lätt, men jag kände att jag inte kunde tacka nej när jag fick erbjudande från Fröjered att spela med dem. Jag väljer att lämna då jag vill få bättre möjligheter att utvecklas inom innebandyn och få möjligheten att spela i Allsvenskan, avslutar hon.

Vi önskar Netti lycka till i framtiden!