Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Emilsson återvänder till Mullsjö AIS

28 augusti 2023 13:20
DAM

Mullsjö AIS har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv och spetsar därmed till offensiven ytterligare. Det är Emelie Emilsson som är klar för sin andra sejour i klubben.

-Vill spela i ett lag som vill framåt så då föll valet på Mullsjö igen, säger Emilsson.


Emelie Emilsson gjorde den känsliga övergången från moderklubben Fagerhult Habo IBK till Mullsjö AIS inför säsongen 2021/2022. Den säsongen stod hon för 7 mål på 11 matcher men det blev bara en säsong i Mullsjötröjan den sejouren. Efter en säsong utanför innebandyn återvänder hon nu till klubben och Nyhemshallen.

-Spelsuget har kommit tillbaka nu under året som gått utan innebandyn. Har testat lite olika men kände att jag vill spela i ett lag som vill framåt så då föll valet på Mullsjö igen, säger Emilsson.

Att Emilsson besitter offensiva kvalitéer råder inga tvivel om och hon kommer vara en viktig pusselbit i lagbygget kommande säsong.

-En stabil förlängning. Hon bidrar med sin innebandykunskap och ger en stabil samvaro i laget, kommenterar sportchef Hannah W Grönhage senaste värvningen.

Emilsson har som sagt varit ifrån innebandyn ett år och nu ser hon fram emot att dra på sig Mullsjötröjan och kliva in i Nyhemshallen igen. Hon ser positivt på den stundande säsongen och hoppas kunna bidra med sin erfarenhet hon hunnit samla på sig under karriären.

-Jag ser fram emot säsongen riktigt mycket, ska bli kul att spela igen. Jag hoppas kunna bidra med min rutin och kunskap. Jag hoppas laget tar fina kliv fram i utvecklingen. Jag ser chanserna som goda till en fin framgång om vi gör de hårda slitet ihop, avslutar hon.

Vi önskar Emelie varmt välkommen tillbaka till Mullsjö AIS.

Kontraktet är skrivet på 1 år.