MUL

Säsongen över efter uddamålsförlust

12 april 2017 21:30
Semifinal 5:7

Säsongen är över för Mullsjö. Efter att man förlorat med 5-6 borta mot Växjö i semifinal 5 stod det klart att Växjö vunnit serien med totalt 4-1 i matcher och säkrat sin första SM-finalplats.

Mullsjö låg steget före i två perioder och Växjö tilläts inte ha ledningen någonting under de inledande 40 minuterna av matchen. I den tredje vände dock allt. Mullsjö gick in med en 4-3 ledning inför den sista perioden, men Växjö gjorde tre raka mål. Kasper Hedlund reducerade till 5-6 snabbt efter Växjös sjätte mål, men trots ett sent powerplay kunde Mullsjö inte kvittera.

Det blev till slut en serie med idel jämna matcher, men en där Växjö var vassast när matcherna skulle till att avgöras. Därför spelar de SM-final i Globen mot antingen Falun eller Storvreta den 22 april.

Säsongen vi nu kan blicka tillbaka på har varit en lyckad för Mullsjö. Tredjeplatsen i tabellen var den bästa placeringen sedan uppflyttningen till SSL, vilket även de 60 poängen var. Framtiden ser ljus ut, men just nu har man precis åkt ur slutspelet, och då får man givetvis, tillsammans med sina fans, vara besvikna.

Vi vill tacka alla supportrar för den gångna säsongen. Ni är Sveriges bästa innebandypublik!