Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö AIS värvar målvakt från seriekonkurrenten.

24 augusti 2023 10:50
DAM

Seriepremiären är knappt en månad bort och nu har Mullsjö AIS säkrat upp på målvaktssidan. Lidköpingsbördiga Lisa Ljung plockas in från seriekonkurrenten Vänersborg.

-Jag kände att det skulle vara roligt att testa något nytt, säger Ljung.


Med bara veckor kvar till seriepremiären har nu Mullsjö AIS säkrat upp sitt målvaktspar inför säsongen 2023/2024. Det är Lidköpingsfostrade Lisa Ljung, som efter flera säsonger i både Tvåstad KIK och IBK Vänersborg, ansluter till klubben och som ska kampera ihop med Maja Wikenmark.

-Jag kände att det skulle vara roligt att testa något nytt. Få lite förändring och Mullsjö kändes som ett stabilt lag för det, säger Ljung.

Ljung har tränat med laget efter sommaruppehållet och efter lite betänktetid valde den skickliga burväktaren att krita på för Mullsjö AIS.

-Jag har inte gjort så många träningar med tjejerna ännu men utifrån vad jag sett så är jag väldigt positivt inställd till kommande säsong, avslutar hon.

Sportchefen Hannah W Grönhage är nöjd med den senaste värvningen.

-Underbart med en ny stark målvakt. Vi har haft ögonen på henne tidigare och är glada att hon vill stärka vår trupp inför kommande säsong.

Vi önskar Lisa varmt välkommen till Mullsjö AIS.

Kontraktet är skrivet på 1 år.