Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Oskar Malmgren klar för Mullsjö

21 september 2018 21:23
HERR

Det har skrivits ett tag om det och nu är det klart. Oskar Malmgren, tidigare Jönköpings IK, har skrivit på ett treårskontrakt med Mullsjö AIS. – Det känns jättebra, jag är väldigt motiverad för det som komma skall. Jag hoppas allting löser sig och det ska bli väldigt kul att spela för Mullsjö, säger huvudpersonen själv.


Han har tidigare spelat i Fagerhult Habo och Jönköping och är en av Sveriges mest lovande backar. Nu väljer den unga backen att gå från just Jönköping till lokalrivalen Mullsjö AIS. Han gör det dels för att han säger att laget är bra och intressant men också för att han tror att spelet passar honom bra.

– Jag har ju tränat med laget tidigare i ungefär ett halvår och satt även med på bänken nån match för ett par år sedan så jag vet ju ungefär vad det är för killar och hur laget spelar, sen ville jag vara kvar i stan då jag trivs jättebra här, fortsätter Malmgren.

Tränare Andreas Elf hoppas att Malmgren ska bredda och stärka truppen ytterligare och ge han ännu fler alternativ på backplats.

– Oskar är spelskicklig och har ett bra driv och vill framåt. Vi känner till honom bra sen innan och det kommer gå snabbt för honom att komma in i gruppen, säger Elf.

Malmgren själv är inne på ungefär samma linje i vad han hoppas bidra med.

– Jag hoppas kunna bidra med energi, vilja och ett bra offensivt spel blandat med ett stabilt defensivt spel, analyserar han. Och målsättningen är självklar:

– Vi vill såklart göra en bra grundserie och ge oss själva en så bra förutsättnings om möjligt vid ett slutspel och väl där kan ju allt hända. Man måste drömma och hoppas på final, det är därför vi alla spelar och tränar, avslutar han.

Kontraktet är skrivet på tre år.
Förhandlingar mellan klubbarna återstår.