Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Nominera dina kandidater till årets eldsjäl och Andreas Elfs hederspris

20 april 2017 22:32
Nominera

Nu är det dags att nominera dina kandidater till årets pristagare av Årets eldsjäl och Andreas Elfs hederspris.


Mullsjö AIS har åtskilliga personer som lägger ner timme efter timme och år efter år på föreningen. Man gör det med hela sin själ och hjärta och man gör det helt ideellt. De två priserna är från styrelsens sida tänkt att uppmuntra just detta och framförallt göra personerna uppmärksamma på hur mycket deras arbete uppskattas av föreningen.

Andreas Elfs hederpris Andreas Elfs hederspris kan delas ut till en eller flera personer som på ett exceptionellt sätt genom sin gärning har bidragit till att främja Mullsjö AIS eller suporterklubben Blue Farmers. Styrelsen får besluta om pristagare efter förslag framtagna av medlemmarna eller av styrelsen själva. Gärningen för vilket priset delas ut behöver inte vara utförd under den gångna säsongen. Priset kan alltså ges för något som utförts tidigare år eller för något som gjorts under en längre period.

Årets eldsjäl Årets Eldsjäl är en person som verkat inom Mullsjö AIS och är positiv, har drivkraft och ett brinnande engagemang för föreningen. Styrelsen får besluta om pristagare efter förslag framtagna av medlemmarna eller av styrelsen själva. Priset innefattar den gånga säsongen.

Skicka dina nomineringar till [email protected] senast den 2/5. Vinnare utses därefter av styrelsen och uppmärksammas i samband med årsfesten. Skriv vilket pris det gäller, vem du tycker ska få priset samt givetvis en motivering om varför du tycker just hen skall få priset.