Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Linköping
LIBK

Elf: “Vi har starkt stöd hemma”

30 mars 2017 16:45
Kvartsfinal 7:7

En tight defensiv för att skapa spelvändningar. Det är Mullsjötränaren Andreas Elfs recept för att gå segrande ur den sjunde och avgörande kvartsfinalen i morgon.

– Vi ser fram emot att spela inför vår fantastiska hemmapublik. Vi går tillbaka till grunderna och ska göra allt för att tighta till vår defensiv, säger Andreas Elf.


Andreas Elf är laddad och fokuserad inför den avgörande kvartsfinalen. Efter två matcher där Mullsjö fallit på slutet med uddamålsförluster är nu planen att tighta till defensiven ytterligare.

– Det är viktigt att inte göra några misstag utan hålla ihop laget och sätta defensiven. Vi går tillbaka till grunderna i vår spelidé.

Det lär därför bli en tät och het drabbning mellan Mullsjö och Linköping på fredag.

– Vi hoppas på mycket publik och starkt stöd från våra fantastiska hemmasupportrar, och för vår egen del handlar det om att spela säkert, ta hem laget lite mer, sätta defensiven och på så sätt få till spelvändningar som kan låsa upp Linköpings försvar.

Det har varit en del rotation på positionerna i Mullsjö under kvartsfinalspelet. Hur laguppställningen ser ut i morgon kväll är i nuläget inte helt klart.

– Men vi har en stark trupp och många verktyg i vår verktygslåda. Så vi ska använda dem väl, avslutar Andreas Elf.