SIR

Storseger mot Sirius

15 november 2017 21:26
HERR

Det blev en enkel resa för Elfs herrar under onsdagskvällen då man slog Sirius med 8-2. Mullsjö tar därmed sin femte raka seger och är fortfarande obesegrade i Nyhemshallen.

Redan 2:50 slås den första bollen in i Sirius mål. Johan Nygårdh smiter runt kassen och skjuter in 1-0. 13:38 kommer nästa mål genom en frislagsvariant framför Sirius mål. Sebastian Palmqvist får in bollen bakom Hampus Bodin framspelad av David Gillek.

I den andra perioden bjuder Henrik Olofsson både på gitarrsolo och ett mål genom att placera in 3-0 efter att David Gillek brutit bollen på mittplanen och serverat Olofsson. Innan den andra perioden är slut har Mullsjö hunnit göra både 4-0 och 5-0 genom Hedlund och Palmqvist. Palmqvist som med den fullträffen noteras för andra målet för kvällen. Noterbart är att David Gillek har stått för framspelningen till fyra av de fem första målen.

Den tredje perioden blir en transportsträcka för Mullsjö som kontrollerar tillställningen. Joakim Olsson får in en reducering 07:45 innan Gustav Svensson tar vara på ett misstag av Sirius och prickskjuter in 6-1. Den tredje perioden ska bjuda på några mer mål. 6-2, 7-2 och 8-2 kommer de sista sex minutrarna i matchen. Mullsjös mål kommer genom Kim Ganevik som håller sviten intakt och gör poäng igen för 10 matchen i rad genom att lägga in bollen i den tomma målburen och Tobias Utterberg som bjuder på innebandygodis när han skjuter in 8-2 på volly fint serverad av Emil Kihlblom.

I kassen gör Jonathan Larsson en strålande match och utnäms till matchens lirare, ett pris som sponsras av Damella of Sweden.

Nästa match för Mullsjös del blir på söndag mot Storvreta.