Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Heta matcher närmast på tur!

18 december 2017 06:00
HERR

Julklappsbekymmer? Lugn, vi har de perfekta presenterna att ge bort i jultid till mor, far, syster, bror eller vem/vilka det nu än kan handla om. Redan på Annandag jul är det revanschmöte då förra säsongens semifinalmotståndare Växjö gästar Nyhemshallen. Sedan bara en vecka in på det nya året är det dags för säsongens tredje och sista stekheta derby mot JIK. Alltså två matcher på rad som man helt klart inte får missa!


Hemmamatch på Annandag jul har vi inte haft sedan 2012, men då och vid tidigare tillfällen har det alltid varit en av säsongens absolut största publikfester då många vill ha ett avbrott från julfirandet för att istället få sig ett förträffligt nöje från världens bästa liga i några timmar. En fin förstärkning på läktaren att prata lite extra med brukar det även bli av ett stort antal hemvändare som är på tillfälligt besök i trakten.

Biljetterna till matchen mot Växjö den 26 december kl. 16.00 är redan släppta och går att köpa här

Knappt två veckor efter det, söndag den 7 januari kl. 18.00 är det tid för säsongens sista derby mot JIK. De två tidigare mötena har ju slutat med Mullsjöseger och man får faktiskt gå så långt bak i tiden som till den 21 september 2011 för att hitta en förlust för MAIS i en match mellan lagen. Efter det har det blivit sju raka segerlösa matcher för JIK. En svit som givetvis ska förlängas till åtta!

Biljettsläppet till derbyt är måndag den 18 december kl. 17.30. Biljetter köps då med fördel på egen hand via mullsjoais.ebiljett.nu, men det kommer också gå bra att besöka kansliet i Nyhemshallen mellan 17.30–19.30 den kvällen för att införskaffa sina biljetter. Supportrar till JIK hänvisas till att köpa på sektion A.

Så stressa inte runt i affärerna i onödan för att leta efter julklappar när du enkelt via några knapptryck på datorn/mobilen istället har möjlighet att ge bort en förstklassig upplevelse!