Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
AIK
AIK

AIK besöker Nyhemshallen

17 februari 2018 13:24
HERR

AIK formtopp har inte varit stigande de senaste matcherna då man förlorat de fem senaste. Mullsjö kommer senast från vinst mot IBK Dalen och har bara en förlust på de senaste fem matcherna. Mullsjö jagar toppen och AIK jagar säker mark ovanför nedflyttningsstrecket. Viktig match för båda lagen väntar på söndagseftermiddagen.


Mullsjö har varit hemmastarka efter jul har tagit fem raka segrar i Nyhemshallen. En sjätteplacering i tabellen med 46 poäng för Mullsjö och man siktar uppåt. Närmast finns Linköping på 48 poäng och Pixbo på 52 poäng. Det är fem matcher kvar i grundserien och med andra ord 15 poäng att spela om.

AIK hittar vi på en trettonde plats och därmed på nedflyttningsplats. AIK har förlorat de senaste sex matcherna på bortaplan. De har tagit 22 poäng och har fem poäng upp till Örebro och Höllviken som befinner sig på säker mark på placering 11 och 12.

Det rutinerade gardet i Mullsjö har varit produktiva och i de senaste fem matcherna har trion Rosén, Gillek och Eriksson stått för hela 21 poäng tillsammans. Rosén har producerat hela åtta poäng fördelat på sex mål och två assist, Gillek sju poäng fördelat på fyra mål och tre assist och Rikard Eriksson för sex poäng fördelat på tre mål och tre assist. Rikard Eriksson som svarade för två mål mot Dalen senast.

Välkomna till Nyhemshallen imorgon söndag och avsluta sportlovet på bästa sätt.
Biljetter köper ni på mullsjoais.ebiljett.nu eller på plats i hallen.

Matchstart 17:00 och insläpp 16:00.

Kan ni inte vara på plats och heja fram de blå krigarna kan ni köpa webbsändningen på sslplay.se.
Sändningsstart 16:55.