Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Det kom ett brev... "Denna fredag var MAGISK"

3 mars 2023 08:44
SUPPORTER

En vecka har gått sedan derbyt i Nyhemshallen och det pratas fortfarande om det magiska trycket från er omkring 1600 personer på läktaren. Om känslorna. Om Mais-legendarerna som slöt upp i Blue Farmers.

Det kom ett brev, från en hängiven supporter. Det här är Henrik Sjöbergs ord om den minnesvärda kvällen i världens bästa innebandyliga, med världens bästa innebandypublik.


Rysningsfredag!

Åker med tre människor i min närhet, i en bil i halkigt väder, i mörka skogar. Kommer fram till en parkering med så otroligt många bilar. Tänker att detta blir en bra kväll i Nyhemshallen!

Tar mina vänner, min halsduk och mitt kaffe och går mot entrén, då upptäcker jag något jag inte sett sen 2019! Det är KÖ!

Går in med sedvanliga nervösa steg in i hallen, möts av mååånga människor. Tänker igen att detta måtte bli bra!

Går till ”min” plats bakom trumman, sitter och kollar när gubbarna värmer upp. Passar på att ta en slurk ur mitt kaffe och för varje slurk jag tar ser jag då att det fylls på fler och fler i hallen och tänker igen, detta blir bra.

Vänder mig om, hälsar och pratar med familjen från Tidaholm och vi kommer fram till samma sak, detta blir bra!

Vad människor det kom, 1602 personer. Blue Farmers läktare var trång och vi hade besök av en gammal SSL-spelare, vi hade äran att få en legend till trumslagare!

Hela hallen fullkomligt kokade av glädje denna kväll. Jag och många med mig hoppas verkligen inte detta beror på lönehelg, inte att det är fredag, inte bara för att det är derby, utan för en blå kärlek till våra krigare på plan.

Jag, MAIS, Blue Farmers, men framförallt våra blå krigare, behöver detta stöd varje hemmamatch, då tror jag detta blir bra!

Denna fredag var MAGISK! Jag ryser än.

Forza MAIS