Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Härlig dramatik på lördag!

8 mars 2017 16:07


Nu på lördag den 11/3 är det dags för den mycket dramatiska sista omgången av SSL 2016/2017. Förutom den superspännande bottenstriden där tre lag gör upp om en plats som ger fortsatt Superligastatus så är det även mycket viktiga poäng på spel inför slutspelet för lagen på plats 2-5 i tabellen där Mullsjö AIS för närvarande befinner sig på en fjärdeplats.

Mullsjö har aldrig slutat bättre än fyra i SSL (det gjorde man säsongen 2014/2015) men kan vid hemmavinst mot Helsingborg förbättra det och avancera ända upp till en slutlig andraplats. En sådan lyckosam utgång kräver dock även att både Storvreta och Växjö inte vinner sina matcher. Det kan också vid förlust bli så att Linköping går om i tabellen och att vi därmed i kvartsfinalen tappar hemmaplansfördelen som vi har just nu.

Helsingborg som alltså står för motståndet i Nyhemshallen på lördag säkrade sin slutspelsplats i den förra omgången genom att besegra Linköping med 9-5. Efter en väldigt bra första halva av säsongen där man var med i den absoluta toppen så har det gått mycket tyngre för dem efter nyår. Men det faktum att man tog en mycket stabil seger i förra omgången samt att den förre tränaren Magnus Anderberg har kommit tillbaka till ledarstaben gör nog att Helsingborg börjar se fram mot slutspelet med tillförsikt igen.

Matchstart är 17.00 på lördag för alla matcher i den avslutande omgången och vi kommer löpande under vår egna match hålla publiken uppdaterade på övriga resultat. Nyhemshallen öppnar upp en timme innan, kl. 16.00. Köp dina biljetter online så sparar du pengar, slipper köa och väljer själv den bästa platsen.

mullsjoais.ebiljett.nu

Hela omgången:

Mullsjö AIS – FC Helsingborg

Växjö IBK – Höllvikens IBF

Linköping IBK – Warberg IC

Pixbo Wallenstam – Storvreta IBK

AIK – Karlstad

IBK Dalen – IBF Falun

IK Sirius – Team Thorengruppen

Direkt efter slutsignal kommer lagen på plats 1-3 i tur och ordning välja kvartsfinalmotståndare bland lag 5-8 i tabellen. Fyran får sedan möta det lag som inte blir valda. Kvartsfinalerna spelas i bäst av sju matcher och drar preliminärt igång 16-17/3. Förhoppningsvis/troligtvis kan vi gå ut med exakta speldatum och tider för alla Mullsjös matcher redan under kvällen på lördag.