Bortaseger mot jumbon

26 februari 2017 20:30

Under söndagskvällen besegrade Mullsjö bottenlaget Höllviken på bortaplan. En match som MAIS ägde större delar av och som slutade med seger 7-1.

Den första perioden blev målrik då både Mullsjö och Höllviken lyckades få in varsitt första mål. Men efter sju spelade minuter fortsatte Mullsjö att ta till vara på större delen av sina chanser och tog ledningen med 2-1 genom Joel Ingesson för att därefter utöka till 3-1.

Andra perioden började dåligt för Höllviken som inte lyckades ta till vara på de fåtalet målchanser man hade. Ett målsuget Mullsjö lyckades under perioden ta ledningen med 6-1 något som i den tredje perioden skulle visa sig vara för svårt för hemmalaget att ta igen.

Mycket tydde på att den avgörande perioden skulle bli mållös men, när klockan stod på 19:25 fick Utterberg chansen att stänga matchen med sitta andra mål för dagen och ställningen till 7-1.

Mullsjö AIS får nu ladda om för onsdagens toppmöte borta mot Linköping. Viktiga topplaceringar står på spel i Svenska Superligan.