Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Supervärvning till Mullsjö – Anton Vestlund klar

5 april 2017 09:11
Nyförvärv

Anton Vestlund skriver på för Mullsjö. Runt tio SSL-klubbar jagade hans namnunderskrift. Men Mullsjö drog det längsta strået och i morgon före semifinal två skriver Vestlund under tvåårskontraktet.

– En avgörande faktor i mitt val var publikstödet. Det är ett sjukt tryck i Nyhemshallen och jag ser fram emot att spela med MAIS, säger Vestlund.


Mullsjö är mitt uppe i slutspelet och kampen om en plats i SM-finalen pågår. Samtidigt kan klubben presentera ett tungt nyförvärv inför kommande två säsonger.

22-årige Anton Vestlund var en av Karlstads viktigaste spelare den här säsongen och gjorde 47 poäng. Vänsterforwarden har verkligen blommat ut i SSL i år och efter att Karlstad åkte ur på målsnöret i sista matchen har ett tiotal SSL-klubbar varit intresserade av att värva supertalangen.

– Det har funnits mycket att välja på och varit ett ganska svårt beslut. Men jag har fått en bra inblick, snackat mycket med tränaren och tycker att Mullsjö verkar vara ett gött gäng.

– Jag var nere och kollade på några av kvartsfinalerna. Det var helt sjukt bra tryck i hallen. Det ser så roligt ut att spela i Mullsjö och jag ser fram emot att göra det. Det har varit avgörande i mitt val av lag.

Anton Vestlund är vänsterforward och rightare. En av hans styrkor är just att han är stark och går rakt på mål. En effektiv målgörare som beskrivs som en pansarvagn på innebandyplanen.

– Mullsjö spelar rolig innebandy och det spelet passar mig bra. Jag tror att jag kan få en bra roll i laget och vill vara med och bygga vidare. MAIS har mycket speed i spelet och jag kan bidra med styrka och produktivitet. En forward ska ju göra mål.

Vestlund skriver på kontraktet med Mullsjö precis innan onsdagens andra semifinal mot Växjö.

– Mullsjö har jättegoda chanser att ta sig till final redan i år. Och under de kommande två åren ska vi fortsatt vara med och slåss om att spela semifinal och final. Ja, att vara med och fightas om guldet ska inte vara orimligt

– Vi vet att Anton har fått erbjudanden från många håll och är glada över att kunna värva en så lovande spelare som redan håller hög SSL-klass. Vi är övertygade om att han kommer att utvecklas mycket de kommande åren och bli en viktig kugge i vårt långsiktiga lagbygge, säger Mullsjös sportchef Jesper Axell.