MAIS Dam värvar ny huvudtränare

18/3 20:07MAIS DamDam

Under fredagskvällen kunde MAIS Dam stolt presentera en ny huvudtränare i Mattias Svensson för de kommande säsongerna. Mattias kommer närmast från motsvarande roll i Skövde IBF och har en lång erfarenhet av att träna både herrar och damer i innebandy.

Vill du spela innebandy med MAIS Dam?

15/3 11:18MAIS DamDam

MAIS Dam välkomnar dig som är tjej/kvinna/dam på provträning torsdag 23/3 kl. 18.30 i Nyhemshallen. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av spel i seniorlag, gärna i division 1 eller högre då vi för närvarande spelar i division 1. Under kvällen kommer vi presentera MAIS Dam och vår satsning samt presentera vår nya huvudtränare som tillträder inom kort. Därefter genomför vi en träning och avslutar sedan med en bit mat tillsammans.

Säsongens sista match för MAIS Dam onsdag 1/3

24/2 13:40MAIS DamDam

På onsdag 1 mars kl. 19.30 tar MAIS Dam emot IBK Elfhög i Nyhemshallen

MAIS Dam spelar sin sista match för säsongen och laddar för ett målkalas på onsdag. Damerna utlovar en underhållande match och kommer satsa 110%.

Varmt välkommen till Nyhemshallen och heja fram våra damer till vinst!

Borås IBF besöker MAIS Dam

30/1 15:49MAIS DamDam

MAIS Dam som vann mot IBK Lockerud i Nyhemshallen senast ser nu fram emot att ta sig an Borås IBF som ligger på plats 8 i tabellen. MAIS Dam ligger just nu på 3:e plats i tabellen och kampen kommer vara hård till slutomgången.