Wibring Grönhage och Wickert tillbaka för att proppa

1/9 07:00Mullsjö AISDam

MAIS Dam har glädjen att presentera två ytterligare nyförvärv. Det är Hanna Wibring Grönhage och Sara Wickert som har valt att fortsätta sina innebandykarriärer i Mullsjö AIS och förstärker truppen säsongen 2016/17.

MAIS Dam värvar från Fagerhult

30/8 15:20Mullsjö AISDam

MAIS Dam har tidigare informerat om att truppen kommer förstärkas inför denna säsong. Vi har nu den stora glädjen att presentera de två första nyförvärven i Mira Petersén och Wilma Jangren, båda tidigare Fagerhult Habo IB.

MAIS Dam satsar med nya tränare

22/8 16:27MAIS DamDam, Mullsjoais.se

Under söndagen meddelade MAIS Dam att vi inför kommande säsong har valt att utöka träningsstaben med ytterligare en tränare i Richard Andersson. Han kommer tillsammans med Anette Westman att träna damerna i Division 1.

Storseger i säsongsavlsutningen

9/3 20:19Mullsjö AISDam

Damerna trummade på från start och nollade Lidköping i årets sista match.
– Vi satte upp målet att göra en riktigt bra match defensivt. Det är något vi har gjort bra hela säsongen och det får man ändå säga att vi lyckades med igår kväll också, säger tränare Patric Löfborg.

Fagerhult starkare – vann rättvist

28/2 09:22Mullsjö AISDam

På lördagen var det dags för säsongens andra derby, denna gång i Habo Sporthall. Mullsjö hängde bra med i målprotokollet men fick till slut se sig slagna av det för dagen hetare Fagerhult.

Ytterligare en storseger för damerna

21/2 19:34Mullsjö AISDam

Mullsjö gjorde processen kort när Skövde gästade Nyhemshallen på fredagskvällen. Segern skrevs till 12-2.
– Jag tycker att vi följer vår gameplan på ett bra sätt och vi skapar mycket lägen i vårt offensiva spel, säger Patric Löfborg.

Elin Rejgård förlänger

16/2 18:05Mullsjö AISDam

Talangen vill fortsätta sin resa i Mullsjö AIS.
– Jag trivs väldigt bra i laget och med våra tränare. Träningarna är roliga och jag tror jag kommer kunna utvecklas ännu mer här.