MUL

Förlust mot Linköping

2 oktober 2017 12:03
HERR

Det blev förlust med 11-7 (1-3, 3-3, 7-1) mot Linköping i gårdagens bortafajt i SSL. Matchen som innehöll mängder av målchanser och mål för båda lagen inleddes på ett mycket bra sätt av MAIS men slutade med ett stort ras i den sista perioden inför 698 åskådare.

Mullsjö började mycket starkt och tog ledningen med 3-0 efter ett äkta hattrick av Anton Vestlund innan 14 minuter var spelat. Linköping reducerade sedan i slutet av första perioden och började även starkt i den andra vilket gjorde att de var ikapp till 3-3 redan efter knappt fyra minuter. I andra halvan av perioden ryckte dock MAIS ifrån lite granna igen genom att göra både 3-4, 3-5 och 4-6.

Sista perioden började med varsitt mål för lagen, men efter Viktor Wibrings stenhårda slagskott i bortre krysset så var det roliga slut för dagen. Linköping vinner resterande del av matchen med 6-0 och alltså perioden totalt med 7-1 totalt. En svårförklarlig genomklappning där förvisso de två sista målen gjordes i öppen kasse när MAIS tidigt tog ut målvakten för att jaga kvittering.

Poänggörare i MAIS: Anton Vestlund 3+0, Johan Nygårdh 1+2, Henrik Olofsson 0+2, Kasper Hedlund 1+0, Kim Ganevik 1+0, Viktor Wibring 1+0, Rikard Eriksson 0+1, Isaac Rosén 0+1, Sebastian Palmqvist 0+1.

Nu väntar för MAIS del ett litet uppehåll. Kommande helgs omgång står vi över och därmed är nästa match onsdag den 11/10 kl. 19.00 då hittills obesegrade FC Helsingborg kommer till Nyhemshallen. Missa inte detta utan köp biljett via mullsjoais.ebiljett.nu redan idag.