FCH

Seger mot FCH

11 oktober 2017 23:01
HERR

Efter en start med underläge 0-2 efter första perioden rycker Mullsjö upp sig i de kommande två perioderna och vinner dem med 3-1 och 6-2 och därmed vinner matchen mot serieledarna med 9-5.

Det blev en i siffor tung öppning i första perioden med underläge 0-2. Chanserna fanns där men skärpan saknades. En skärpa som Mullsjö hittade i andra perioden då man var effektiva och lyckas vända till ledning 3-2 under de första 7 minuterna genom mål av Vestlund, Eriksson och Gillek. FCH lyckas kvittera innan andra periodens slut genom Daniel Sebek.

Tredje perioden ska bli ett målfyrverkeri. 6 minuter in i perioden visar Isaac Rosén upp innebandykonst och prickar in ledning 4-3, 27 sekunder senare kvitterar dock FCH genom Linus Nordgren. Efter kvitteringen växlar Mullsjö upp och gör fyra mål inom 5 minuter och skapar sig en behaglig sits inför slutet av matchen. FCH gör ett tröstmål genom Mika Kohonen innan Emil Kihlblom bjuder på en kandidat för årets mål genom att sätta slutsiffrorna 9-5 snyggt bakom Edling i FCH kassen.

Mullsjö blev för svåra för FCH som har gått obesegrade i de första tre matcherna. Tre poäng in på kontot för Mullsjös del.

Nu väntar bortamatch mot Växjö Vipers på lördag i Ljungby Arena.

Missa inte att åka med supporterbussen, anmälningen är förlängd till torsdag kl 22. Anmäl dig här: