ORE

Seger mot nykomlingen Örebro

22 november 2017 21:31
HERR

Ytterligare en vinst på hemmaplan, vi är fortfarande obesegrade i Nyhemshallen denna säsongen. Örebro besegrades med 6-3 efter periodsiffrorna 2-0, 1-2, 3-1.

Det var en förstaperiod som bjöd på många målchanser. Örebro skapade en farlig redan i första minuten. Men det var Mullsjö som skulle första målet. 13.32 kontrar firma Vestlund - Hedlund in 1-0. Bara 38 sekunder senare skjuter Johan Nygårdh in 2-0 bakom Adrian Kodelja i Örebro målet.

Andra perioden chockstartar Örebro och forcerar in både 2-1 och 2-2 de första tre minutrarna. Det kommer bara ett mål till under den andra perioden. Mullsjös egna Thomas Holmström, Tobias Utterberg trycker in 3-2 11.21.

I den tredje perioden hinner knappt publiken sätta sig ner innan Anton Vestlund slår in 4-2 på egen retur, 39 sekunder in i perioden. Sen får vi vänta ändra fram till 15.55 innan Mullsjö gör 5-2 genom Pelle Tarenius snyggt framspelad av Johan Nygårdh. 17.54 tilldelas Örebro ett straffslag. Straffen läggs av Simon Palmén som skjuter in 5-3. Spiken i kistan kommer 19.16 när David Gillek gör 6-3 i öppen kasse.

Nästa match för Mullsjö är redan nu på söndag då regerande mästarna IBF Falun. Säkra din plats redan idag på mullsjoais.ebiljett.nu