STO

Tre tunga poäng mot Storvreta

6 mars 2018 23:34
HERR

Serieledarna Storvreta gästade Nyhemshallen på tisdagkvällen. En kväll de säkert vill glömma fort för det var Mullsjö som glänst från början till slut. Totalt blev det 21 mål med slutsiffror 13-8. Mest glänste Isaac Rosén som stod för ett hattrick. En bra uppladdning för slutspelet som stundar.

11 segrar på de 11 senaste matcherna var Storvretas facit när de anlände till Nyhemshallen och kunde vid seger säkra seriesegern. Mullsjö ville annorlunda och visade det redan från start då Kim Ganevik skjuter in 1-0 med en lång pass från Henrik Olofsson. Andra målet i matchen ska inte vänta på sig heller, 4:18 briljerar Petter van Keppel sig igenom Storvretas försvar och stänker upp tvåan i nättaket bakom Klintsten i Storvretas mål. Mullsjö håller ångan uppe perioden ut. En period som slutar hela 5-1, med ytterligare Mullsjömål från Gillek, Svensson och Vestlund.

Period nummer två börjar med ett snabbt Storvreta mål från Mullsjöbekantingen Jimmie Pettersson. Mullsjö tar snabbt tillbaka taktpinnen och svarar för två snabba mål till 6-2 och 7-2 genom Isaac Rosén och bara 25 sekunder senare målar Petter van Keppel igen med en snygg inbrytning i slottet. Isaac Rosén ska vi få utöka sin poängskörd ca tre minuter senare på en retur efter skott från Viktor Wibring. Ställning efter nio minuter spelade av andra perioden hela 8-3. Innan 40 spelade minuter ska det bli ytterligare tre mål, två från Storvreta och ett från Mullsjö och Isaac Rosén som där med fullbordar sitt hattrick.

Tredje perioden får också den ett tidigt mål, denna gången av Anton Vestlund som redan efter 33 sekunder pangar in det tionde målet för Mullsjö. Johan Nygårdh hade ställt in siktet bra då han 2:18 in i period nummer tre hittar krysset i Storvretas mål. 11-5. Men det var inte slut där utan Storvreta ska hitta målet tre gånger om men starkast denna kvällen är forstsatt Mullsjö som gör ytterligare två mål, en Wibring special och ett öppet mål av Kim Ganevik. Facit för kvällen blev alltså förlust för Storvreta efter deras streak på 11 obesegrade matcher och hela 21 mål i Nyhemshallen, 13 av dem från Mullsjö som tar tre tunga poäng.

Nu väntar en sista match i grundserien mot Örebro på lördag. Matchen ser ni på sslplay.se.

På söndag den 11/3 ska ni sätta er bänkade framför datorn för klockan 18.00 släpper vi biljetterna till slutspelsmatcherna. Motståndare för Mullsjö bestäms efter bortamatchen på lördag. Biljetter köper ni på mullsjoais.ebiljett.nu