Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match

Årets vinnare av Oxdogfemman

26 mars 2019 19:44
FÖRENING

Innan den tredje kvartsfinalmatchen delades Oxdogfemman ut till årets vinnare. Julia Hedlund, Julia Nalbin och Albin Öjeheim tilldelas varor från Oxdog och Marcus Jadewall för ett värde av 5000 kronor per person. Grattis och bra kämpat säger vi!


Årets vinnare av Oxdogfemman: Julia Hedlund, Julia Nalbin och Albin Öjeheim

Idrotten har alltid förenat människor oavsett vilket lag man håller på eller vilken landsända man spelar i. Gott ledarskap och en god laganda är några av de delar som är avgörande för framgångar på plan. Näringslivet, idrotten och föreningslivet har en viktig roll i dagens samhälle. I föreningslivet tillåts unga människor att växa, utvecklas och ta ansvar. Normer och värderingar som styr laget blir viktiga även utanför plan. Detta tillsammans med det kontaktnät som man skapar i föreningslivet gör klivet ut i vuxenvärlden lite enklare. Som sponsor bidrar vi på Oxdog till att detta är möjligt. Tillsammans med Oxdog tar Mullsjö AIS ut Oxdogfemman varje år. Ett projekt som gynnar fem stycken aktiva i föreningen som uppfyller kriterierna nedan och tilldelas varor från Oxdog för ett värde av 5000 kronor per person.

  • Osjälviskt handlande till stöd för någon eller flera lagkamrater.
  • Positivt stöd för annan eller andra lagkamrater i en utsatt situation.
  • Föregått med gott exempel när det gäller "alla skall vara med" och "lika villkor för alla”.
  • En person som, utan direkt egen vinning eller fördel, hjälper till på olika sätt för hela lagets bästa.
  • En person som går i riktlinje med föreningens värdeord stolthet, gemenskap och framåtanda.

Stolthet:
Vi känner en stolthet och ödmjukhet inför de tusentals och åter tusentals ideella timmar som har investerats i Mullsjö AIS. Oavsett hur liten eller stor insats man har gjort i vår förening är man en del av något stort. Vi gör skillnad. Vi gör skillnad i Mullsjö, sportens närområde och i hela innebandysverige. Det är vi stolta över. Vi är stolta över vad vi står för, vilka vi är och vart vi ska.

Gemenskap:
Mullsjö AIS bygger inte på några få människors talanger, utan på engagemang av många. Vi värdesätter och respekterar varandra oberoende av kön, social bakgrund, religion, sexuell läggning eller etniskt ursprung. Vi har ett stort socialt ansvar gentemot barn, ungdomar och vuxna. Vi hjälper och stöttar varandra även utanför vår idrottsliga kärna.

Framåtanda:
För oss är det alltid viktigt att ligga i framkant. Flera av de orealistiska drömmar vi har haft har redan gått i uppfyllelse. Vi nöjer oss inte med nuet utan strävar alltid efter nya mål och framförallt nya sätt att ta oss dit. Vi är inte rädda för förändring. Tvärtom. Vi jobbar ständig med att förändra till det bättre.