Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Två nya år för Knuthas

17 juni 2020 09:00
HERR

Gymnasiet är avslutat men SSL-karriären har bara börjat. Wille Knuthas som nyligen tagit studenten har valt att fortsätta sin innebandysatsning i de västgötska skogarna.
– En spelare med både spets och bredd, en person vi vill bygga framtiden kring, säger sportchef Jesper Axell.


Wille Knuthas spelade några matcher med Mullsjö AIS under säsongen 18/19 genom samarbetsavtalet med talangfabriken Hovslätt och fick känna på hetluften redan som 17-åring. Men inför säsongen som gick tog han klivet till Superligan på heltid. Han fick relativt stort förtroende snabbt och stod i år för åtta mål och 14 målgivande passningar.
– Jag är nöjd med säsongen men vet samtidigt att jag har mycket mer i mig. Det kändes bättre och bättre ju längre säsongen gick och därför kändes det surt att slutspelet blev inställt, säger Knuthas själv som hoppas på en fortsatt bra tid i klubben.
– Jag längtar verkligen till atmosfären som är i ett slutspel med de magiska fans vi har i Nyhemshallen. Nästa säsong tror jag kommer bli riktigt spännande och laget ser väldigt vasst ut, analyserar Knuthas.

Inför nästa år får han och lagkamraterna behålla den tränare som avslutade året i form av Andreas Hedlund. Något Knuthas tror på.
– Hedlund kom in under föregående säsong och gjorde det väldigt bra. Även Bergström som anslöt sent under säsongen kom in med ny positiv energi och bra idéer. Tillsammans med Nygårdh som ju känner truppen och har mycket erfarenhet så känns det som att de kan få truppen att prestera bättre än någonsin, avslutar han.

Mullsjö AIS och sportchefen Jesper Axell fortsätter alltså bygga lokalt:
– Knuthas är från bygden och en av Sveriges största talanger. Han håller redan en hög klass och kan spela på flera olika positioner. Vi vill också passa på att tacka Hovslätt för övergången av Knuthas, kommenterar Axell.

Kontakt:
Jesper Axell, sportchef Mullsjö AIS
070-669 82 03