Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Missa inget från säsongen - Mullsjö AIS släpper kalenderfil

15 augusti 2018 12:27
HERR

Går du också och laddar för SSL? Se till att följa allt som händer under säsongen med hjälp av Mullsjö AIS nylanserade kalenderfil. Ladda ner, eller prenumerera, på samtliga Mullsjö AIS matcher.


Den digitala världen erbjuder en rad olika typer av sätt att hålla koll på vad som sker i vår värld. Kalenderprogram och -tjänster gör det möjligt att följa det som intresserad just dig. Från och med nu gäller det även publiken i SSL.

Med säsongen bara en dryg månad bort i tiden har SSL tagit fram spelschemat i ett så kallat iCalender-format, med filändelsen .isc. Formatet ska kunna importeras i de flesta kalenderrelaterade program och tjänster. För att få tillgång till SSL:s kalenderfiler öppnar du helt enkelt ditt program, söker där reda på alternativ för import eller prenumeration och fyller avslutningsvis i någon av de länkar som följer nederst i denna artikel.

Välj mellan att importera eller prenumerera Du som innebandysupporter har två valmöjligheter kring hur du vill använda kalenderfilen. Antingen importerar du kalenderhändelserna, annars väljer du att prenumerera på dem.

Skillnaden är att prenumeranterna kommer att få eventuella ändringar i spelschemat visade direkt i sin kalender. För dig som däremot väljer att importera kalenderfilen innebär det att du manuellt behöver uppdatera de matchflyttar som sker i just din kalender.

I kalenderfilen nedan är det Mullsjö AIS samtliga matcher i SSL.

Klicka här för Mullsjö AIS samtliga matcher i SSL.