Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Tillfällig förändring i Mullsjös ledarstab

24 oktober 2020 10:20
HERR

Mullsjö AIS får ny konstellation med ledare kring herrlaget. Det är huvudtränare Andreas Hedlund som av personliga skäl väljer att ta en paus från uppdraget som huvudansvarig för Superligalaget. – Det handlar främst om att energin inte räcker till för innebandyn just nu. Vi har levt med denna situation ett tag nu och inser att det kommer krävas tålamod och uthållighet lång tid framöver, kommenterar Hedlund.


Hedlund tog över laget under pågående säsong förra året och bildade inför årets säsong en ny stab med Alexander Bergström och förra spelaren Johan Nygårdh. En duo som nu kommer dela på huvudansvaret fram till Hedlund kommer tillbaka:
– Jag hoppas på minimal påverkan på laget då både "Bergan" och "Nygge" löser det på ett mycket bra sätt. Jag kommer också supporta dom med planering med mera i bakgrunden, fortsätter Hedlund. En som tycker det är tråkigt att Hedlund tar ett steg tillbaka är just nämnda Nygårdh som dock samtidigt är extremt spänd på att ta över ansvaret:
– Det är väldigt tråkigt men jag står bakom honom fullt ut. Mitt ledarskap kommer att testas och jag ser fram emot att utvecklas som ledare.

Även sportchef Jesper Axell står bakom sin huvudtränare beslut:
– Vi stöttar familjen Hedlund fullt ut i detta skede när andra saker än innebandy blir viktigt. Vi tror också stenhårt på Bergström och Nygårdh som ersättare under den tiden, meddelar han.

Hur länge Hedlund blir borta är inte klart men han meddelar själv att han hoppas på att jul/årsskiftet är en rimlig tidshorisont men att det får ta den tid det tar:
– När jag kommer tillbaka kan jag förhoppningsvis komma tillbaka med full energi, avslutar han."