Fredag
02 Okt 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Fredag
23 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Fredag
30 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Fredag
06 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Fredag
13 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Fredag
20 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Onsdag
25 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Måndag
28 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 2 matcher
Lördag
16 Jan 1 match
Fredag
22 Jan 1 match

Tillfällig förändring i Mullsjös ledarstab

24 oktober 2020 10:20
HERR

Mullsjö AIS får ny konstellation med ledare kring herrlaget. Det är huvudtränare Andreas Hedlund som av personliga skäl väljer att ta en paus från uppdraget som huvudansvarig för Superligalaget. – Det handlar främst om att energin inte räcker till för innebandyn just nu. Vi har levt med denna situation ett tag nu och inser att det kommer krävas tålamod och uthållighet lång tid framöver, kommenterar Hedlund.


Hedlund tog över laget under pågående säsong förra året och bildade inför årets säsong en ny stab med Alexander Bergström och förra spelaren Johan Nygårdh. En duo som nu kommer dela på huvudansvaret fram till Hedlund kommer tillbaka:
– Jag hoppas på minimal påverkan på laget då både "Bergan" och "Nygge" löser det på ett mycket bra sätt. Jag kommer också supporta dom med planering med mera i bakgrunden, fortsätter Hedlund. En som tycker det är tråkigt att Hedlund tar ett steg tillbaka är just nämnda Nygårdh som dock samtidigt är extremt spänd på att ta över ansvaret:
– Det är väldigt tråkigt men jag står bakom honom fullt ut. Mitt ledarskap kommer att testas och jag ser fram emot att utvecklas som ledare.

Även sportchef Jesper Axell står bakom sin huvudtränare beslut:
– Vi stöttar familjen Hedlund fullt ut i detta skede när andra saker än innebandy blir viktigt. Vi tror också stenhårt på Bergström och Nygårdh som ersättare under den tiden, meddelar han.

Hur länge Hedlund blir borta är inte klart men han meddelar själv att han hoppas på att jul/årsskiftet är en rimlig tidshorisont men att det får ta den tid det tar:
– När jag kommer tillbaka kan jag förhoppningsvis komma tillbaka med full energi, avslutar han."