Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Tarenius förlänger med Mullsjö AIS

12 mars 2022 16:00
FÖRLÄGNING

Mullsjöforwarden Pelle Tarenius har valt att förlänga med Mullsjö AIS. Han skriver ett långt kontrakt över tre säsonger. – Pelle har sina bästa år framför sig och vi är väldigt glada att han blir kvar, konstaterar sportchef Jesper Axell.


Den kompromisslösa rightaren har gjort sig känd som en spelare med spetsegenskaper som växer vid viktiga matcher.
– Han är väldigt viktig för oss, inte minst i powerplay, och vi hoppas och tror att han kan nå landslaget inom en snar framtid, kommenterar Axell.

Även Tarenius själv är inne på att han har sina bästa år framför sig.
– Många av oss i laget är inne i en ålder där man spelar sin bästa innebandy. Hela föreningen vill hela tiden framåt och jag tror verkligen vi har några roliga år framför oss, berättar han.

Nässjösonen har gjort 25 mål och 12 assist när en omgång av grundserien återstår vilket talar om hur viktig han är för det offensiva spelet.
– Jag försöker alltid bidra med tankar och idéer för att laget ska ta ett steg framåt. En mullsjöspelare ska alltid vara bäst på det som kräver noll talang. Jobba hårt, täcka skott och alltid ge allt i alla situationer. Det vill jag visa att det alltid finns där när jag är på plan. Sen är det alltid roligt att bidra med några mål då och då, säger han ödmjukt.

Han har inte gjort landslagsdebut än även om röster runt föreningen nog vill påstå att hans talang och spelstil kan höra hemma där.
– Det finns absolut både drömmar och tankar att representera Sverige. Även om det största drömmen alltid kommer att vara ett sm-guld med Mullsjö. Det finns otroligt många duktiga innebandyspelare men jag kommer göra vad jag kan för att försöka vara med och utmana om en plats om det någon gång skulle bli aktuellt, säger Tarenius när det kommer på tal.

Han väljer att förlänga precis innan slutspelet. Ett speciellt slutspel enligt Tarenius själv som säger följande när han ombeds berätta vad han har för meddelande till supportrarna.
– Tre år har gått utan att man fått uppleva ett fullsatt, kokande Nyhem inför en slutspelsmatch. Det är de matcherna som ger energi för att nöta igenom en hel försäsong. Det ska bli fantastiskt att få uppleva det där igen. Slut upp, ta med en kompis, grannarna och hela familjen så ser vi till att göra den här våren speciell. Det är dags att växla upp, avslutar en taggad måltjuv.