Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Nytt derbymöte i Svenska Cupen

7 september 2021 20:36
SVENSKA CUPEN

Efter att ha slagit ut Fagerhult Habo genom två komfortabla segrar är det nu dags för nästa derbymöte i Svenska Cupen då JIK står för motståndet i åttondelsfinalen. Första matchen spelas i Jönköping nu på lördag kl. 16.00 och sedan blir det retur i Nyhemshallen torsdag 16/9 kl. 19.00.


Med knappt två veckor kvar till seriepremiären borta mot Växjö är dessa två matcher en stor del i den sista finslipningen utav formen. Samtidigt som resultatet i matcherna självklart är oerhört viktigt i sig självt då vi givetvis vill ta oss så långt som möjligt i denna nya tävling. Dessutom är det som alla Maisare vet alltid väldigt roligt att besegra JIK oavsett…

Jönköping tog sig vidare i cupen genom ett dubbelmöte mot Lerum där lagen vann varsin match under ordinarie tid. I den därmed efterföljande förlängningen utav match 2 så avgjorde JIK i Power Play.

Biljetter till matchen som spelas i Nyhemshallen finns nu att köpa på denna länk.

Kom ihåg att än så länge gäller fortfarande de publikrestriktioner som har funnits i Sverige sedan före sommaren. Det innebär på denna match bland annat enbart anvisade sittplatser med minst en meters avstånd mellan varje sällskap.

För att få ta in mer publik så kommer Nyhemshallen vara indelad i två olika zoner där publiken på den ena sidan inte kommer tillåtas att komma i kontakt med publiken på den andra sidan. Blir alltså separat in- & utgång, kiosk samt toaletter för respektive zon.

Vanliga entrén vid kafeterian:
Biljetter på sektion A, Damella, C & D.

Entré vid bryggan på kortsidan mot Stråken:
Biljetter på sektion E, Tidaholms Sparbank, G, H & I.

Vinnaren får i kvartsfinal möta segraren i matchen Linköping-Pixbo.