Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"Derbydräparn" gör tillfällig comeback

12 februari 2022 15:03
HERR

En av Mullsjö AIS främsta spelare genom tiderna gör i kvällens match mot Linköping comeback i den blå tröjan. Han fick epitetet "Derbydräparn" efter att ha sänkt antagonisten JIK och förpassat dom till lillebror. Sedan har han lagt klubban på hyllan men återvänder alltså i kvällens match till Superligan. Det är såklart Adam Fransson vi pratar om. -Det är skadesituationen som gjort att vi ställt frågan till Adam om han kan förstärka oss ikväll. Han har ett stort hjärta för klubben och är med i kvällens match, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Det är direkt inget nytt för Mullsjö AIS anno 21/22 att kalla in spelare som egentligen lagt klubban på hyllan. Ihrman, Nygårdh och Jimmie Pettersson är dom senaste som fått dra på sig den blå dressen för att förstärka en relativt tunn trupp som varit hårt drabbad av skador, covid och övriga sjukdomar. Nu är det alltså den gamla lagkaptenen och bollvirtuosen Adam Franssons tur.

-Egentligen är det inte allvarligare än att jag är med och förstärker i kvällens match. Jag skulle väl ljuga om jag sa att jag är i samma slag som för några år sedan, men jag har varit med och tränat med laget kontinuerligt 1-2 gånger i veckan under säsongen så jag känner mig ändå i relativt bra form och att jag har koll på sättet vi vill spela, kommenterar spelare själv.

Förutom Adam gör alltså publikfavoriten Jimmie Pettersson sin första match ikväll. 18.00 tekar den igång i Linköping och sänds som vanligt via JP.se, Jnytt.se eller SportExpressen Play.