Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Malmgren stannar två år till

5 maj 2021 09:00
KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

Oskar Malmgren kom till Mullsjö AIS under säsongen 18/19 under uppmärksammade former efter en kontraktstvist med grannklubben Jönköpings IK. Tre säsonger senare var hans kontrakt på utgående, men nu är det förlängt med ytterligare två år.

– Jag trivs väldigt bra i laget och ser stora möjligheter att utveckla mitt eget spel i Mullsjö. Klubben har också samma målbild som jag själv, kommenterar Malmgren.


Malmgren har från sin backplats vuxit ut till en av de mest stabila och viktigaste pjäserna i Mullsjö de senaste åren. Det är därför en viktig förlängning i det lagbygge Jesper Axell börjat inför kommande säsonger.

– Oskar är en väldigt seriös idrottsman som tränar hårt och är noggrann i allt han gör. Han passar perfekt in i den satsningen vi gör framöver och hans stabila spel tillsammans med den slutspelserfarenheten han har börjat bygga gör att vi är väldigt glada att han stannar, berättar Axell.

Mullsjö AIS åkte ånyo ut i semifinalserien efter en jämn batalj mot Storvreta. Ett lag som Malmgren tycker man sig närmat sakta men säkert de senaste åren och att man i år kunde utmana dom riktigt ordentligt.

– Det blev ett snöpligt slut på en väldigt jämn matchserie. Tyvärr var det marginaler i några av matcherna som gjorde att vi förlorade. Men vi får jobba hårdare inför nästa år så att marginalerna hamnar på vår sida istället, analyserar han.

Backen har stått för 15 respektive 12 poäng de två senaste säsongerna. Ett facit han hoppas kunna öka på i framtiden .

– Jag hoppas kunna vara en trygg tvåvägsspelare som är bra i båda riktningarna men sett till förra säsongen så vill jag utveckla mitt egna poängspel och bidra mer i det offensiva spelet, avslutar Malmgren.