Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ytterligare talang till Mullsjö AIS

24 maj 2022 15:00
NYFÖRVÄRV

Mullsjö AIS har de senaste veckorna presenterat flera nya, unga spelare med stor potential att bli stjärnspelare i SSL. Nästa talang att skriva på för västgötarna är Kungälvsbördige Oskar Liberg.

– Även Oskar är en spelare som har de egenskaper vi letar efter i form av inställning. Han vill hela tiden träna, lära och utvecklas samtidigt som han visat att han kan leverera poäng, kommenterar sportgruppens Daniel Unoson.


Liberg är uppvuxen i Ytterby och har tillbringat hela sin innebandykarriär i Marstrand och IBK Kungälv. De senaste åren har han huserat i division ett med den föregående säsongen som sin överlägset bästa rent poängmässigt på seniornivå. Det slutade med 25 mål och 31 assist.
– Sen är det klart att det är en stor skillnad på att göra det i ettan kontra Superligan. Men att han har den kapaciteten i samband med hans inställning gör att vi är väldigt spända på hur snabbt han kan acklimatisera sig till SSL, fortsätter Unoson.

Huvudpersonen själv var uppvaktad av andra klubbar och har faktiskt varit en del hos konkurrenterna Pixbo och tränat.
– Ja, jag har kört lite med dom. Men sen när Mullsjö hörde av sig och jag var nere och hälsade på så fick jag en bra känsla av klubben och människorna i och runt den. Efter dialog med föräldrar och andra personer så föll valet på Mullsjö och det känns riktigt bra, kommenterar Liberg.

21-åringen från västkusten beskriver sig själv som en tvåvägscenter som gillar att hålla i bollen och vara i anfallszon.
– Min förhoppning på mig själv är att kämpa och slita mycket. Jag behöver vara ödmjuk inför uppgiften och våga vara mig själv på och utanför planen för att kunna utvecklas så mycket som möjligt, analyserar han.

Trots sin unga ålder hoppas Unoson att Liberg ska kunna konkurrera direkt.
– Helt klart är att han breddar vår centeruppsättning och vi är övertygade om att han kommer konkurrera direkt, avslutar han.