Söndag
08 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Tisdag
17 Okt 1 match
Söndag
22 Okt 1 match
Tisdag
24 Okt 1 match
Fredag
27 Okt 1 match
Söndag
05 Nov 2 matcher
Fredag
10 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Fredag
24 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Fredag
08 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 2 matcher
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Fredag
12 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Måndag
22 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match

Ytterligare talang till Mullsjö AIS

24 maj 2022 15:00
NYFÖRVÄRV

Mullsjö AIS har de senaste veckorna presenterat flera nya, unga spelare med stor potential att bli stjärnspelare i SSL. Nästa talang att skriva på för västgötarna är Kungälvsbördige Oskar Liberg.

– Även Oskar är en spelare som har de egenskaper vi letar efter i form av inställning. Han vill hela tiden träna, lära och utvecklas samtidigt som han visat att han kan leverera poäng, kommenterar sportgruppens Daniel Unoson.


Liberg är uppvuxen i Ytterby och har tillbringat hela sin innebandykarriär i Marstrand och IBK Kungälv. De senaste åren har han huserat i division ett med den föregående säsongen som sin överlägset bästa rent poängmässigt på seniornivå. Det slutade med 25 mål och 31 assist.
– Sen är det klart att det är en stor skillnad på att göra det i ettan kontra Superligan. Men att han har den kapaciteten i samband med hans inställning gör att vi är väldigt spända på hur snabbt han kan acklimatisera sig till SSL, fortsätter Unoson.

Huvudpersonen själv var uppvaktad av andra klubbar och har faktiskt varit en del hos konkurrenterna Pixbo och tränat.
– Ja, jag har kört lite med dom. Men sen när Mullsjö hörde av sig och jag var nere och hälsade på så fick jag en bra känsla av klubben och människorna i och runt den. Efter dialog med föräldrar och andra personer så föll valet på Mullsjö och det känns riktigt bra, kommenterar Liberg.

21-åringen från västkusten beskriver sig själv som en tvåvägscenter som gillar att hålla i bollen och vara i anfallszon.
– Min förhoppning på mig själv är att kämpa och slita mycket. Jag behöver vara ödmjuk inför uppgiften och våga vara mig själv på och utanför planen för att kunna utvecklas så mycket som möjligt, analyserar han.

Trots sin unga ålder hoppas Unoson att Liberg ska kunna konkurrera direkt.
– Helt klart är att han breddar vår centeruppsättning och vi är övertygade om att han kommer konkurrera direkt, avslutar han.