Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Säsongskortsförsäljning 2020/2021

27 oktober 2020 16:00
HERR

I förra veckan kom det ett beslut från regeringen om en liten uppluckring av de hårda restriktionerna som gällt sedan mars månad för bland annat idrottsevenemang. Därför kan vi nu äntligen starta upp säsongskortsförsäljning till SSL-matcherna! Först får de som hade säsongskort förra året chansen att förlänga och sedan släpps möjligheten för alla andra att köpa. Här nedan följer mer ingående information om vad som gäller.


Bara sittplats och avstånd mellan sällskapen

Från och med den 1 november gäller ett undantag från begränsningen om högst 50 deltagare. Undantaget möjliggör allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med högst 300 deltagare, om var och en av deltagarna anvisas en sittplats med minst en meters avstånd till andra deltagare och det även i övrigt skapas förutsättningar för deltagarna att hålla det avståndet till varandra vid sammankomsten eller tillställningen. Två deltagare som är i sällskap med varandra får anvisas sittplatser närmare än en meter från varandra.

Försäljningen öppnas upp nu på söndag den 1/11 kl. 14.00 för allmänheten via vårt biljettsystem. Om du hade säsongskort som privatperson förra säsongen kan du läsa nedan vad som gäller för dig.

Pris säsongskort 2020/2021

Under rådande omständigheter har det tagits ett beslut att i alla fall temporärt ta bort möjligheten för föreningens aktiva medlemmar att få fri entré till SSL-matcher. Detsamma gäller klubbens ledare som inte längre har en egen kategori i biljettförsäljningen utan delas in på samma sätt som övriga.

Alla priser nedan gäller för de 12 kvarvarande hemmamatcherna i grundserien säsongen 20/21. Har man säsongskort får man även förtur till att köpa biljetter till ett eventuellt slutspel.

Vuxen - sittplats: 1 650 kr (ordinarie pris är vanligtvis 150 kr/match)

Studerande/pensionär - sittplats: 1 300 kr (ordinarie pris är vanligtvis 120 kr/match)

Ungdom (12-16 år) - sittplats: 950 kr (ordinarie pris är vanligtvis 90 kr/match)

Barn (0-11 år) - sittplats: 700 kr (ordinarie pris är vanligtvis 90 kr/match – alltså ett extra förmånligt pris enbart vid säsongskort)

Med säsongskort är din plats på läktaren säkrad (om inte hårdare publikrestriktioner återkommer under säsongen) och det är dessutom ett litet rabatterat pris (motsvarande att man minst får en match på köpet) i jämförelse med att köpa styckbiljett till varje match. Säsongskorten är heller inte personliga, vilket gör att du kan ge bort din biljett om du får förhinder till någon match.

Har du någon fråga gällande säsongskort är du varmt välkommen att mejla den till [email protected]

Information till privatpersoner som hade säsongskort 19/20

För de privatpersoner som hade säsongskort 2019/2020 gäller att deadline för förtur att köpa denna säsong går ut nu på lördag den 31/10, sedan släpps försäljningen fritt.

Förnyar gör man via att maila [email protected] där man skriver vems säsongskort det är man vill förlänga samt hur många vuxen, studerande, pensionär, ungdom och/eller barn det handlar om denna säsong. Vi skickar sedan en bekräftelse tillbaka via mail där vi redogör för hur ni får era biljetter. Köpet ska vara inbetalt till bankgiro (5352-5143) eller swish (123 312 94 00) senast måndag 2/11. Märk betalningen med säsongskort + namn.

Restriktionerna gör att vi förbehåller oss rätten att detta år välja sittplatser åt er så att vi kan fördela ut er på Nyhemshallens olika läktare så bra som möjligt. Men vi kommer givetvis i största möjliga mån försöka placera er i närheten av där ni suttit tidigare år.

Är ni två stycken i sällskap blir ni placerade bredvid varandra med minst en meters avstånd till andra. Är ni tre stycken i sällskap blir ni istället placerade två bredvid varandra och sedan kommer den sista sitta med en meters mellanrum till de andra två. Är ni fyra personer blir ni placerade 2+2 och så vidare.