Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"Vi behöver bli mer obekväma"

9 oktober 2019 11:01
HERR

Tung förlust i derbyt mot JIK gav tredje raka förlusten för Mullsjö i årets upplaga av Superligan. Ett annat lag som startat serien med att slira lite är Linköping. Ikväll möts de båda lagen i den östgötska universitetsstaden.

  • Vi har ändå en god stämning i truppen och ska se till att göra en bra prestation mot Linköping, kommenterar lagkapten Kasper Hedlund.

Man ska inte se bakåt utan bara framåt brukar man säga i idrotten. Samtidigt är man inte bättre än sin senaste match. Klyschorna kan hagla om man vill det. Något som är säkert är i alla fall att det varit intensivt matchande för en ganska skadedrabbad trupp. Matcherna mot Storvreta och Falun var därför rent prestationsmässigt godkända insatser även om det blev förluster. Derbyt mot Jönköping var det däremot inte, något som Hedlund håller med om.

  • Det positiva är väl att dom inte skapar sådär jättemycket målchanser, men i övrigt är det egentligen bara saker vi behöver förbättra från den matchen, analyserar han.

Matcherna mot Jönköping är förstås de hetaste för Mullsjö men sen har det nog i alla fall historiskt varit matcherna mot Växjö och Linköping som varit mest infekterat. Detta beroende på många kval och slutspelsbataljer genom åren. Eftersom Linköping bara tagit en poäng på de inledande omgångarna lär båda lagen vara desperata efter en vinst. Hedlund igen:

  • Vi måste bli mer obekväma med boll och spela lite rakare när vi har mycket boll.

Matchen sänds på sslplay.se och börjar 19.00