Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ganevik kvar i tre år

10 oktober 2021 17:00
HERR

Dagens match med en energisk publik började med bästa tänkbara besked. Trots att han har en säsong kvar på kontraktet så har kulturbäraren och Mullsjösonen Kim Ganevik valt att förlänga sitt avtal med ytterligare två år. Nu är han alltså MAIS-spelare de kommande tre åren. -Det går knappt beskriva betydelsen vad detta sänder för signaler för oss. Oerhört viktigt, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Säg Mullsjö AIS i innebandysverige och namnet Kim Ganevik är garanterat ett av de första spelarnamn som innebandyfans associerar med laget från de västgötska skogarna. Förutom att han hela sin seniorkarriär, och ett gäng ungdomsår, reprsenterat klubben så har han också blivit en publikfavorit med sitt energiska spel och sin uppoffrande spelstil. -Kim har alltid satt laget i främsta rummet och han är en spelare som avskyr att förlora lika mycket som han älskar att vinna. Det är såklart precis en sådan spelare vi vill bygga laget kring, fortsätter Axell.

Ganevik har hunnit bli 28 år och är därmed en av de mest rutinerade i Mullsjö AIS SSL trupp även rent åldersmässigt. Men det är inte åren i passet som Axell ser som den viktigaste anledningen till rutinen. -Det är mer än en viktig match Ganevik avgjort i slutsekunderna och hans rutin från viktiga matcher går inte att mäta i olika tekniska egenskaper utan handlar så mycket om vad man är beredd att göra för att vinna, att man aldrig ger sig och vad för signaler man skickar ut till medspelare, publik och samarbetspartners, avslutar Jesper Axell.