Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Johansson lämnar Mullsjö AIS efter säsongen

17 mars 2021 18:40
HERR

Gustav Johansson kom till Mullsjö AIS efter en succéartad sejour i grannklubben JIK. De två åren i MAIS har dock till stor del blivit spolierade på grund av skador och nu står det klart att det inte blir fler säsonger i Västergötland för Johansson den här gången. – Gustav har tyvärr haft det tungt med skador hos oss och inte kunnat göra sig själv riktigt rättvisa, kommenterar sportgruppens Daniel Unoson.


Det var inför säsongen 19/20 som Johansson anslöt efter att ha gjort 38 poäng i Jönköping. Tanken var att fortsätta produktionen högre upp i seriesystemet men när han tidigt drabbades av skador och det fortsatte även under årets säsong så har det bara blivit sporadiskt spel för den 21 åriga forwarden.
– Vi tror på Gustav även i framtiden och är säker på att där han än väljer att fortsätta karriären kan bli bra så länge han får fortsätta gnugga på utan skador, fortsätter Unoson

Trots begränsat med speltid i år har han gjort tre mål och 13 assist och när Mullsjö nu går in i slutspelet är Johansson med.
– Han har hundra procent fokus på slutspelet och att avsluta i Mullsjö på ett bra sätt.

Unoson stänger heller inte dörren för Gustav i den blå tröjan framöver.
– Absolut inte. Får han bara vara skadefri och jobbar hårt kommer han med sina spetsegenskaper bara att utvecklas och bli ännu bättre framöver och då hoppas vi få se honom hos oss igen.

För Mullsjö AIS väntar en kvartsfinalserie mot seriefemman Dalen som drar igång slutet på fredag. Samtidigt pågår arbetet för fullt inför nästa säsong.
– Spelarna och ledarna fokuserar nu helt och hållet på slutspel men vi jobbar för högtryck med laget och planeringen för nästa säsong, avslutar Unoson.