Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Nu väcker vi skogen

13 februari 2022 20:00
HERR

Under två års tid har restriktioner rått i idrott över hela världen. Publiken har fått stå åt sidan för att minska smittspridning. För några lag har det knappt märkts, de har inte mycket publik ändå. För andra har det varit nästan olidlig tystnad som ekat i hallen. Alla vet vi vilka Mullsjö AIS tillhör. Men nu när det dags att väcka björnen som gått i ide. Nu ska skogen vakna.


Mullsjö AIS är ett lag som ända sedan första gången man klev in i innebandyns finrum har byggt sitt spel och sin identitet på publikens energi. Det har varit bränslet för otaliga minnesvärda upphämtningar och avgörande i slutskedet. Därför har vi också drabbats hårdare av er frånvaro de senaste åren. Men nu kan vi äntligen, med stora öppna armar på nytt hälsa er välkomna till skogarna utanför Mullsjö inför slutspurten av säsongen 21/22 helt utan begränsning i antal. Vi behöver er mer än nånsin i en rekordjämn serie.

För att visa vikten av en hängiven publik rabetteras priserna nu på torsdag till matchen mot Sirius. Sportlov råder och för att så många som möjligt ska kunna se matchen finns det nu billiga biljetter till salu för alla. Oavsett ålder.

Men det är bara växel ett på torsdag. Därefter kommer ett tätt matchande för våra blå krigare. En tid då bränsle behövs som mest. Då kastar vi som vanligt i nästa växel. Det är tillsammans vi bygger minnen. Kom och skrik, vifta och härja. Nu väcker vi skogen!

Priser till matchen mot Sirius: Vuxen: 75 kr Studerande/pensionär: 50 kr Ungdom (7-16 år): 25 kr

Detta oavsett vilken sittplats (eller stå) som man väljer.