Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Två nyförvärv med dubbellicens

27 augusti 2018 14:46
HERR

Mullsjö AIS har gjort klart med två nyförvärv för framtiden i Leo Olsson och Wille Knuthas. Båda spelarna kommer från Hovslätt och har spelat i division 1. Leo och Wille kommer spela med Mullsjö på dubbellicens vilket innebär att de kan spela både med Hovslätt i div. 1 och med Mullsjö i SSL.


Tränare Andreas Elf säger så här om de två unga spelarna.

– Leo tillhör Hovslätts väldigt framgångsrika 01:or. Han kommer spela med Hovslätt i div. 1 under säsongen men även ha en dubbellicens med oss. Han har väldigt fin teknik och spelförståelse, men det absoluta vapnet är hans avslut. En modern back som spelar avslappnat och modigt och kommer kunna gå väldigt långt om han fortsätter att träna hårt och utvecklas på samma sätt som han gjort hittills.

– Wille är också från Hovslätts framgångsrika 01:or. På samma sätt som Leo så kommer han spela med Hovslätt i div.1 men även ha en dubbellicens med oss. Han är en väldigt komplett spelare där spelförståelse får stå som främsta egenskap. Jag skulle dock vilja säga att det är Willes inställning och attityd till sin idrott som är hans främsta vapen. Denna egenskap kommer ta honom väldigt långt.

Mullsjö AIS välkomnar Leo och Wille in i gemenskapen!