Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

MAIS förlänger med målvakt

18 februari 2020 19:15
HERR

Truppbygget för framtiden fortsätter i Mullsjö AIS. I samband med matchen mot Pixbo under tisdagen meddelade Jesper Axell att man förlängt kontraktet med målvakten Jonathan Larsson. – Oerhört glädjande såklart. Jonathan har verkligen utvecklats under sin tid hos oss och inte minst i år har han tagit ytterligare ett kliv i sitt målvaktsspel, kommenterar Axell.


Larsson kom till Mullsjö AIS från Borås IBF inför säsongen 2015/2016 och gör sin femte säsong i den blå tröjan. Nu är 25-åringen klar för ytterligare två säsonger.

– Jag känner personligen att jag har bevisat för mig själv den här säsongen att jag håller en jämn och bra nivå under en längre tid, samtidigt känner jag att jag har ännu mer att ge. Jag känner också att Mullsjö har några riktigt roliga år framför sig och det vill jag gärna vara med på, kommenterar Larsson själv.

Mullsjö har de senaste åren varit ett stabilt slutspelslag och även om årets säsong varit lite mer upp och ner där man fortfarande fajtas om en plats bland topp åtta, så tror Larsson på föreningen framåt.

– Vi har något vi tror på och framtiden för MAIS se ljus ut. Vinna SM-guld är såklart mitt mål med innebandyn och det känns helt rätt att försöka ta den chansen med Mullsjö AIS. Föreningen är värd framgång med tanke på hur mycket folk det är som engagerar sig i föreningen, säger Larsson själv.

– Vi har kommit till semifinal ett gäng gånger nu och vill såklart som alla andra bli bättre på det vi gör. Att bli bättre än semifinal innebär final och det är dit vi vill någon gång. Just nu ligger såklart all fokus på att bli klara för slutspel men det långsiktiga målet är glasklart. Där är Jonathan en viktig pusselbit för att nå, avslutar Axell.