Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Nu kan du köpa premiärbiljetter och säsongskort

18 september 2021 15:00
HERR

Om en vecka, lördag 25/9 kl. 16.00 är det dags för hemmapremiär i SSL. Då kommer förra säsongens succélag FBC Kalmarsund på besök. Försäkra dig redan idag om biljett till denna på förhand mycket sevärda toppmatch som bara ett begränsat antal personer kommer kunna se på plats i Nyhemshallen. Eller så kan du köpa ett säsongkort och ha din plats säkrad till alla SSL-matcher säsongen 2021/2022!


Mot Kalmarsund är det fortsatt enbart anvisade sittplatser med minst en meters avstånd mellan varje sällskap enligt gällande restriktioner som gäller likt det varit på matcherna i Svenska Cupen. Var därför beredd på att vi eventuellt efter ert köp kan komma att kontakta er och skicka ut nya biljetter i närheten av där ni ursprungligen hamnade. Detta så att ni sitter på rätt avstånd från andra sällskap i er närhet.

För att kunna få ta in fler åskådare så kommer Nyhemshallen vara indelad i två olika zoner där publiken på den ena sidan inte kommer tillåtas att komma i kontakt med publiken på den andra sidan. Blir alltså separat in- & utgång, kiosk samt toaletter för respektive zon.

Vanliga entrén vid kafeterian:
Biljetter på sektion A, Damella, C & D.

Entré vid bryggan på kortsidan mot Stråken:
Biljetter på sektion E, Tidaholms Sparbank, G, H & I.

Säsongskort
Säsongskortet gäller för samtliga 13 hemmamatcher i grundserien av SSL säsongen 2021/2022. Du får dessutom förtur till att köpa biljetter till ett eventuellt slutspel.

Med säsongskort är din plats på läktaren säkrad och det är dessutom ett rabatterat pris i jämförelse med att köpa styckbiljett till varje match. Säsongskortet är heller inte personligt vilket gör att du kan ge bort din biljett om du får förhinder till någon match.

OBS! Eftersom hemmapremiären mot FBC Kalmarsund (25/9) spelas innan publikrestriktionerna tas bort förbehåller vi oss rätten att välja sittplats åt er för den matchen.
Efter det att ni valt plats för övriga 12 hemmamatcher i grundserien och genomfört ert säsongskortsköp kommer vi även skicka en separat biljett som gäller på premiären till er via mejl.

Säsongskort och/eller styckbiljett till hemmapremiären köper du på mullsjoais.se/biljetter