Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Nygårdh: ”Kommer vara den elaka tränaren”

19 april 2020 09:00
HERR

Han har precis lagt klubban på hyllan efter många år på planen i Mullsjötröjan. Nu sticker han ut hakan och vill bli den elaka tränaren i ledarstaben.
–Jag kommer ställa otroligt höga krav på spelarna och på mig själv, säger Johan Nygårdh, ny assisterande tränare.


Johan Nygårdh vill också bidra med mycket energi och dra nytta av att han vet vad laget vill ha kopplat till träningar och matcher. Att han har så färsk erfarenhet av att spela i laget och känner killarna är också något som huvudtränare Andreas Hedlund ser som positivt och en styrka i ledarstaben.

Samtidigt som Nygårdh nu går in i rollen som assisterande tränare, avslutar han också sin spelarkarriär. Mullsjoais.se och alla Mullsjösupportrar vill tacka för många fina innebandyögonblick på planen och ser fram emot nya, nu i båset för Nygårdhs del.

– Jag har trivts otroligt bra sedan jag kom till Mullsjö, det har blivit många år här nu och jag är otroligt stolt att representera klubben fortsatt och att få ha alla underbara fans i ryggen. Jag hoppas ni får se en tränare som kommer göra allt för att klubben ska stå i Globen nästa vår.

– Slut upp alla maisare i dessa svåra tider och när väl detta är över så ska vi gemensamt visa hur starka vi i Mullsjö är!!