Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Nygårdh: ”Kommer vara den elaka tränaren”

19 april 2020 09:00
HERR

Han har precis lagt klubban på hyllan efter många år på planen i Mullsjötröjan. Nu sticker han ut hakan och vill bli den elaka tränaren i ledarstaben.
–Jag kommer ställa otroligt höga krav på spelarna och på mig själv, säger Johan Nygårdh, ny assisterande tränare.


Johan Nygårdh vill också bidra med mycket energi och dra nytta av att han vet vad laget vill ha kopplat till träningar och matcher. Att han har så färsk erfarenhet av att spela i laget och känner killarna är också något som huvudtränare Andreas Hedlund ser som positivt och en styrka i ledarstaben.

Samtidigt som Nygårdh nu går in i rollen som assisterande tränare, avslutar han också sin spelarkarriär. Mullsjoais.se och alla Mullsjösupportrar vill tacka för många fina innebandyögonblick på planen och ser fram emot nya, nu i båset för Nygårdhs del.

– Jag har trivts otroligt bra sedan jag kom till Mullsjö, det har blivit många år här nu och jag är otroligt stolt att representera klubben fortsatt och att få ha alla underbara fans i ryggen. Jag hoppas ni får se en tränare som kommer göra allt för att klubben ska stå i Globen nästa vår.

– Slut upp alla maisare i dessa svåra tider och när väl detta är över så ska vi gemensamt visa hur starka vi i Mullsjö är!!