Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"De tre viktigaste matcherna på året"

7 januari 2020 19:44
HERR

Derbydags. När idrotten blir som viktigast, hetast och mest underhållande. Finns det nått härligare? Tveksamt. En som fått berättat för sig hur viktiga matcherna mellan just Mullsjö AIS och Jönköpings IK är, är Jan Zaugg. -Redan innan jag kom till Sverige fick jag berättat för mig av alla runt klubben att detta är de tre viktigaste matcherna på säsongen, så det är klart det märks att det är derby, kommenterar han för Mullsjoais.se.


Schweizaren Zaugg är, som ingen undgått, Mullsjö AIS bästa poängplockare i sin debutsäsong i Svenska Superligan och parkerar efter 20 omgångar på en total femteplats i ligan med sina 41 poäng. Mer än två poäng i snitt per match alltså. Ett minst sagt hyfsat facit för Braillards landsman. Men han är ändå inte nöjd:

-Jag är inte helt nöjd. Jag kunde ha varit bättre i vissa matcher. Men med tanke på omständigheterna och att jag är i ett nytt land där allt är nytt för mig, så är det väl ändå godkänt kanske, analyserar han sitt eget spel än så länge.

Höga krav kan man tycka som utomstående, då han ju förutom att producera poäng ofta bjuder på läckra dragningar och andra publikfrierier.

Matchen på lördag blir ”Jannes” tredje derby mot JIK. En förlust och en vinst har det blivit för laget i de två första. Senaste matchen vann MAIS i Jönköping med 9-4 efter två mål och två assist från forwardens klubba.

-Man tänker inte så mycket på att det är derby under matchen, kanske lite hetare match såklart, men annars är man så inne i matchen, berättar Zaugg och avslutar med en hälsning: -Jag har trivts jättebra ända från början och gör det fortfarande. Alla i och runt klubben är supersnälla!

Säkra din biljett till derbyt på mullsjoais.ebiljett.nu. Matchstart klockan 19.00 nu på fredag den 10 januari. Försäljningen har börjat ta fart så skynda att få en bra plats!