Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjoais.se söker förstärkning

21 oktober 2019 14:19
HERR

Mullsjoais.se har en lång och stolt historia av att vara en aktiv hemsida med mycket innehåll. Såväl gamla traditionella matchreferat, krönikor och annan skriven text såväl som föregångare vad gäller först radio och sen webb-tv. Vi levererar fortfarande hög klass men har kanske tappat en aning de senaste åren. Därför söker vi dig som vill vara med och bidra på något eller några sätt kring sidan i ett gott gäng som har roligt tillsammans.


Gillar du att skriva? Eller att filma, redigera eller ta foton? I så fall hittar vi garanterat en plats för dig i Mullsjoais.se teamet. Insatsen är helt ideell men förutom god kamratskap så får man såklart fri entré till de matcher man vill bevaka. Det är främst kring vårt superligalag på herrsidan vi söker förstärkning men vill du skriva om damerna eller juniorerna eller kanske en blandning är du såklart också välkommen att höra av dig.

Det är ett gott gäng som driver sidan idag men vi vill på sikt återtå vår plats på tronen (självutnämnd)kring lagsidor, och då behöver vi bli fler och bättre.

Maila [email protected] så hörs vi!