Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Elf åter i Mullsjö AIS

1 november 2019 18:07
HERR

Mullsjö AIS har hittat en tillfällig lösning efter att Ulf Hallstensson lämnat uppdraget som huvudtränare på herrsidan i klubben. Det blir förra årets tränare Andreas Elf som står i båset på söndag och tar hand om laget på träning och match fram till dess att en permanent lösning står klar.
– Andreas visar stort hjärta som ställer upp på detta trots väldigt snabba ryck, samtidigt är det verkligen ingen dussinlösning, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Andreas Elf avtackades så sent som i våras efter tre säsonger som huvudtränare i föreningen. Sedan dess har han hjälpt till i Hovslätts IK men framförallt vilat hjärnan från innebandy.
Nu är han alltså tillbaka igen:
– Förutsättningarna för detta och anledningen till varför jag slutade har egentligen inte ändrats. Tajmingen är därför inte optimal. Samtidigt, jag har ett alldeles för stort MAIS-hjärta för att säga nej när frågan kom. Det är lite så med MAIS, när det blåser bygger vissa vindskydd, Mullsjö AIS bygger väderkvarnar, säger Andreas Elf själv.

Till sin hjälp får Elf trotjänaren Tobias Utterberg vid sin sida.

– Som jag sa. Detta är en riktigt bra kortsiktig lösning. Samtidigt så börjar vi nu jobba hårt för att hitta en permanent lösning, avslutar Jesper Axell som också vill tacka Hovslätt för ett bra samarbete även denna gången.