Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Elf åter i Mullsjö AIS

1 november 2019 18:07
HERR

Mullsjö AIS har hittat en tillfällig lösning efter att Ulf Hallstensson lämnat uppdraget som huvudtränare på herrsidan i klubben. Det blir förra årets tränare Andreas Elf som står i båset på söndag och tar hand om laget på träning och match fram till dess att en permanent lösning står klar.
– Andreas visar stort hjärta som ställer upp på detta trots väldigt snabba ryck, samtidigt är det verkligen ingen dussinlösning, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Andreas Elf avtackades så sent som i våras efter tre säsonger som huvudtränare i föreningen. Sedan dess har han hjälpt till i Hovslätts IK men framförallt vilat hjärnan från innebandy.
Nu är han alltså tillbaka igen:
– Förutsättningarna för detta och anledningen till varför jag slutade har egentligen inte ändrats. Tajmingen är därför inte optimal. Samtidigt, jag har ett alldeles för stort MAIS-hjärta för att säga nej när frågan kom. Det är lite så med MAIS, när det blåser bygger vissa vindskydd, Mullsjö AIS bygger väderkvarnar, säger Andreas Elf själv.

Till sin hjälp får Elf trotjänaren Tobias Utterberg vid sin sida.

– Som jag sa. Detta är en riktigt bra kortsiktig lösning. Samtidigt så börjar vi nu jobba hårt för att hitta en permanent lösning, avslutar Jesper Axell som också vill tacka Hovslätt för ett bra samarbete även denna gången.