Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö AIS och XXL i nytt samarbete

26 juni 2020 09:00
FÖRENING

Nordens största sportvaruhus XXL kliver in som partner till Mullsjö AIS. Samarbetet omfattar hela verksamheten herr/dam, junior och ungdomsidrotten.


– Vi är oerhört stolta att XXL som Nordens störta sportkedja är ny samarbetspartner till Mullsjö. XXL kommer ge oss en medlemsservice i toppklass och en tillgänglighet 24/7. Tillsammans ska vi utveckla innebandyn i regionen och stärka våra varumärken lokalt och nationellt, säger Pernilla Bernhardsson, ordförande, Mullsjö AIS.

Med sina många butiker och ett mycket stort online-utbud blir XXL en stark samarbetspartner för MAIS fortsatta framgång. Från XXL sida är samarbetet attraktivt av flera anledningar. – Från XXL ser vi ser fram emot att få var en del av MAIS fortsatta framgångar inom svensk innebandy och har imponerats av drivet som föreningen och alla spelar visar. Mullsjö AIS är ett starkt varumärke med många supporters som vi gärna vill förknippas med, säger Daniel Lindgren, Teamsales Manager,XXL Sverige.

– Att MAIS dessutom tar ett stort socialt ansvar gillar vi extra mycket. Sport ska förena människor, och utöver sportsliga framgångar är det viktigt att locka fler ungdomar att börja idrotta, fortsätter Daniel Lindgren, XXL.

För ytterligare information kontakta:
Daniel Lindgren, Teamsales Manager XXL
[email protected]