Fredag
13 Aug 1 match
Lördag
21 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Tisdag
31 Aug 1 match
Lördag
11 Sep 1 match
Torsdag
16 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Torsdag
23 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Onsdag
29 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Fredag
15 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Fredag
19 Nov 1 match
Torsdag
25 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Fredag
03 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match

"Då är Nyhem som bäst!"

8 oktober 2021 09:32
HERR

På söndag är det äntligen dags att komma hem på riktigt. För publiken, funktionärer och faktiskt även för spelarna. För trots att de tillbringat de senaste 1,5 åren spelandes i Nyhemshallen har matcherna utan och med begränsad publik gjort att det inte varit riktigt som hemma. För vad är en arena utan dess publik? Vad är Nyhem utan dess familj?


– Det är så fantastiskt roligt att publiken nu får komma tillbaka till Nyhem. Då är Nyhem verkligen som bäst, utbrister Daniel Gidske när Mullsjoais.se når honom för några ord inför söndagens drabbning mot Storvreta IBK.

För även om det under senare tid varit begränsat med publik på plats och även om matchen i Jönköping som vanligt känns som en hemmamatch så slår ingenting ett kokande Nyhemshallen menar den norska landslagskaptenen.

– Det ger oss extra energi och när publiken drar igång så skapar det en anna puls i matchen och det blir ofta mer fart, vilket är väldigt roligt, menar han.

Och fart lär behövas. Det är storlaget från Uppsala, Storvreta, som kommer på besök och som vanligt är man tippade att ta hem guldet.
–Dom har liksom vi tappat lite och ersatt lite, men dom kommer säkert bli att räkna med även i år så jag förväntar mig en tuff fight på söndag, liksom förra säsongen, analyserar Gidske.

Säsongen för Mullsjö AIS började med en förlust men har sedan blivit två raka vinster i form av segrar mot topptippade Kalmarsund och antagonisten Jönköpings IK senast. Det har skapat ett bra självförtroende i gruppen menar Daniel:

–Ja, det känns såklart skönt att studsa tillbaka med två raka vinster. Vi har ju också en del nya spelare så det brukar ta en tid innan alla bitar faller på plats. Men överlag tycker jag det känns bra såhär långt, avslutar han.

Matchen spelas alltså på söndag klockan 17.00 i Nyhemshallen och din biljett köper du som vanligt på mullsjoais.ebiljett.nu