Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"Då är Nyhem som bäst!"

8 oktober 2021 09:32
HERR

På söndag är det äntligen dags att komma hem på riktigt. För publiken, funktionärer och faktiskt även för spelarna. För trots att de tillbringat de senaste 1,5 åren spelandes i Nyhemshallen har matcherna utan och med begränsad publik gjort att det inte varit riktigt som hemma. För vad är en arena utan dess publik? Vad är Nyhem utan dess familj?


– Det är så fantastiskt roligt att publiken nu får komma tillbaka till Nyhem. Då är Nyhem verkligen som bäst, utbrister Daniel Gidske när Mullsjoais.se når honom för några ord inför söndagens drabbning mot Storvreta IBK.

För även om det under senare tid varit begränsat med publik på plats och även om matchen i Jönköping som vanligt känns som en hemmamatch så slår ingenting ett kokande Nyhemshallen menar den norska landslagskaptenen.

– Det ger oss extra energi och när publiken drar igång så skapar det en anna puls i matchen och det blir ofta mer fart, vilket är väldigt roligt, menar han.

Och fart lär behövas. Det är storlaget från Uppsala, Storvreta, som kommer på besök och som vanligt är man tippade att ta hem guldet.
–Dom har liksom vi tappat lite och ersatt lite, men dom kommer säkert bli att räkna med även i år så jag förväntar mig en tuff fight på söndag, liksom förra säsongen, analyserar Gidske.

Säsongen för Mullsjö AIS började med en förlust men har sedan blivit två raka vinster i form av segrar mot topptippade Kalmarsund och antagonisten Jönköpings IK senast. Det har skapat ett bra självförtroende i gruppen menar Daniel:

–Ja, det känns såklart skönt att studsa tillbaka med två raka vinster. Vi har ju också en del nya spelare så det brukar ta en tid innan alla bitar faller på plats. Men överlag tycker jag det känns bra såhär långt, avslutar han.

Matchen spelas alltså på söndag klockan 17.00 i Nyhemshallen och din biljett köper du som vanligt på mullsjoais.ebiljett.nu