Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Känsloladdad hemmapremiär mot Fagerhult Habo

10 oktober 2019 13:14
DAM

På fredag är det äntligen dags för hemmapremiär för damerna och det kommer smälla i sarghörnen direkt. Känsloladdat derby väntar mot Fagerhult Habo IB.

-Vi vet att det alltid bjuds upp till heta känslor och tuffa 60 minuter när FHIB står på andra sidan, säger lagkaptenen Mira Petersen.


Det är ett Mullsjö AIS som kommer till hemmapremiären med 2 tuffa uddamålsförluster i bagaget men där laget spelmässigt gjort två riktigt bra matcher.

-Klart att det är surt att förlora men vi är nöjda med vad vi har presterat i de första matcherna. Vi är ett helt nytt gäng och jag tycker tjejerna har gjort det fantastiskt bra efter våra förutsättningar. Vi blir bara bättre och bättre för varje match så det blir en spännande fortsättning, säger tränaren Anette Westman.

Mullsjös lagkaptenen Mira Petersen trycker också på att generationsväxlingen kommer bli en nyckel till framgång.

-Vi har många nya tjejer in i laget i år som kommer underifrån och som enligt mig kommer bli nyckeln för hela kommande säsong.

"Bjuds upp till heta känslor och tuffa 60 minuter"

Nu väntar hemmapremiär och derby mot Fagerhult Habo, något som brukar vara synonymt med heta känslor och tuffa dueller. Stundande möte kommer inte vara något undantag och det är ett laddat hemmalag som kliver ut på plan.

-Vi vet att det alltid bjuds upp till heta känslor och tuffa 60 minuter när FHIB står på andra sidan. Ska bli roligt att se hur vi står upp mot det topptippade laget jämfört med förra årets två förluster, säger Mira.

"Väl förberedda att ge dem en match"

Fagerhult Habo åkte ut i det allsvenska kvalet i våras och är tippade till serieseger även i år, något som hemmalagets tränare inte räds.

-Det kommer bli en tuff batalj. De har en bred trupp med mycket erfarenhet men vi känner oss väl förberedda att ge dem en match. Vi har en positiv känsla i laget.

Matchen startar klockan 19.15.