Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ingen rast ingen ro för herrarna

21 december 2019 07:21
HERR

Det blev förlust mot Falun i Nyhemshallen så sent som i torsdags kväll. Inte ens två dygn senare spelar man ny match i Superligan. Denna gången i Uppsala mot Sirius. Ett Sirius som lär vara gruvligt revanschsugna efter 11-3 till västgötarna senast.


Det är som sagt tätt mellan matcherna just nu. Så tätt att Mullsjoais.se knappt hinner skriva något varken inför eller efter matcherna. Hur som helst var det samlade intrycket efter torsdagens match mot Falun att de två första perioderna var rejält underhållande för publiken och en match där det stundtals blev grinigt och högt tempo. Mycket folk i Nyhemshallen var det också så den enda smolken i bägaren var såklart att matchen slutade med bortavinst, 6-4. Detta trots att Mullsjö AIS tog ledningen i första perioden med 2-0.

Dagens motståndare Sirius vann Mullsjö alltså mot i hemmapremiären med 11-3. Trots detta är det hemmalaget som bytt tränare två gånger medan Uppsalalaget fortfaran de leds av David Ahlmark.

Sirius hade en tung period i början men har spelat upp sig rejält de senaste matcherna även om man förlorade derbyt mot Storvreta senast med 5-1.

Det lär därför inte bli en lätt match för Mullsjö AIS även om det skiljer fem placeringar mellan lagen. Matchen ser du på sslplay.se kl 16.00 idag lördag.