Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Bergan: ”Nyhemshallen kommer vara en häftig plats i höst”

19 april 2020 18:00
HERR

Han kallas för en övertänd Mullsjöbo av tränarkollegan Andreas Hedlund. Alexander Bergström har flyttat tillbaka till Mullsjö och ser fram emot Nyhemshallen i höst. Men han har större planer än att leda laget som assisterande tränare.
– Skulle jag dessutom få lägga till lite låtar i spellistan så blir Nyhemshallen kanske den häftigaste platsen av alla, säger Bergström.


I början av mars hoppade Alexander Bergström in som en tillfällig lösning i ledarstaben. Han fick mersmak och är nu klar för nästa säsong.

– Skillnaden att vara med de sista veckorna mot en hel säsong är såklart total. Med tanke på det inställda slutspelet känns det verkligen som en speciell säsong. Alla i klubben, spelarna och även publiken kommer ha ett starkare sug än tidigare. Nyhemshallen kommer vara en häftig plats i höst.

”Bergan” har flyttat tillbaka till Mullsjö och huvudtränare Hedlund berättar om hur det nästan låtit som en reklamfilm för Mullsjö när Alexander berättat om hur han trivs. Och hjärtat för klubben går inte att ta miste på. Inte heller att han är taggad på fler segrar med Mullsjö nästa säsong.

– Avslutningsvis så ser jag fram emot fler segrar denna säsongen. Jag hann ju bara med tre stycken i år.